tirsdag den 11. februar 2014

ASIATISK KÅL MED ÆG, SESAM OG FORÅRSLØG


Det her er nemmere end nemt og opskriften er næsten tyvstjålet fra min søde veninde Maria, der et par dage har haft denne omgang lækkerier med på madpakke. Den er altså både fabelagtig varm og kold. Her er opskriften til en enkelt person:

En sjat olie
3 fed hvidløg
1 lille løg
1 gulerod
Ca. 100 g hvidkål
3-4 store buketter broccoli og/eller blomkål
1 æg
1-2 spsk soya/teriyakisauce
Salt og peber
Et drys sesam
1 forårsløg

Grøntsagerne snittes fint i strimler og ristes af på en pande - start med hvidløg, løg og fortsæt med gulerød og slut af med kålen. Når grøntsagerne er let tilberedte, slåes ægget ud oveni også rører du rundt sådan det blander sig med grøntsagerne. Efter et minut eller to, tilsættes soya/teriyaki og der smages til med salt og peber. Til slut anretter du med sesam og snittede forårsløg. Velbekomme! :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar