søndag den 20. oktober 2013

SPIDSKÅL I SOYA


Spidskål er fremragende som erstatning for salat, men jeg er også helt tosset med det, når det lynsteges. Jeg har før foreslået dig at gøre sådan, men du kan også stege din spidskål i soya også har du et stinkende nemt bud på tilbehør til både fisk, bøf, kotelet eller en frikadelle. Ud af et halvt spidskål har du en skålfuld til frokost til en enkelt eller tilbehør til to:

1 halvt spidskål (her kunne du også fint have brugt fintsnittet hvidkål i stedet)
1 tsk olie
1 spsk soya
Peber

Spidskål finthakkes og 2/3 steges hårdt i olie i en varm gryde i et par minutter. Herefter tilsætter du soya og lader det trække lidt varme endnu et minut. Til slut tilfører du det sidste friske kål og smager til med peber. Huhej - det gik tjept! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar