torsdag den 17. oktober 2013

ROSENKÅL MED PEBER OG PARMASAN



Efterår er kål i lange baner, og netop kålet har et utal af anvendelsesmuligheder, og jeg vil bruge et par opslag her på at dele mine mest enkle og bedste udgaver af kål med dig. Her starter vi ud med lynstegt rosenkål med parmasan og masser af peber. Som tilbehør til en hovedret gælder opskriften til to personer, men du kan også snildt spise den solo til frokost.

500 g. rosenkål
1 fed hvidløg
Olie til stegning
Salt og peber
Parmasan

Rosenkålene renses, kvartes og steges i få minutter på en brandvarm pande i olie side om side med et hel fed hvidløg. Efter et par minutter når rosenkålene har fået lidt farve, får de salt, masser af friskkværnet peber også høvler du ellers parmasan udover dine varme kål lige indtil du er tilfreds. Og værsgo - du bliver helt vild med rosenkål sådan!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar