onsdag den 31. juli 2013

GRILLET SOMMERSALAT


Efter interrail og en fantastisk sommer er jeg landet i Provence med udekøkken og en fantastisk stor grill, hvis værd jeg fik testet med denne sommersalat. Det er nemt og tæskelækkert.

Portionen rækker til fire personer som tilbehør eller til to som frokostret, og jeg brugte:

2 store, røde peberfrugter
2 auberginer
1 pose/bakke rucola
4-5 spsk. olivenolie
3 fed hvidløg
Salt og peber
Ristede, saltede nødder

Jeg startede med at skære peberfrugterne og auberginerne på langs i nogle store stykker. Herefter blev de lagt på grillen og løbende penslet med en blanding af hvidløg og olie. De skal have et par minutter på hver side til de bliver bløde og gyldne. Når hele banden er færdige lægges de på en bund af den skyldede rucola og toppes med en håndfuld hakkede nødder - her var det lidt rester af nogle saltede mandler og peanuts. Hvis der er mere hvidløgsolie tilbage, kan du med fordel hælde det udover. Vupti og velbekomme!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar