mandag den 22. september 2014

EFTERÅRSSSALAT MED BOLCHEBEDER, MAJS OG ÆBLE


Da jeg for nylig fik fingrene i et par smukke bolchebeder til torvedag, skulle de selvfølgelig lande i en salat. Her fik de selskab af søde majs fra majskolben, agurk og æbler. Simpelt og skønt. Opskriften rækker som tilbehør til to:

2 mellemstore bolchebeder
1 lille æble - meget gerne let syrligt
1 stor majskolbe
1/2 agurk
Et par skvæt god æbleeddike

Majskolben koges i saltet vand i ti minutter, køler af også skæres majsene fra kolben. Bederne skrælles og møder derefter mandolinjernet, hvor de skæres i papirstynde skiver. Agurk og æble skæres begge i tynde stave. Det hele vendes sammen og møder et par skefulde æbleeddike. De søde majs sammen med de sprøde grøntsager holder hele vejen - også er den pærenem og lynhurtig at fremtrylle! :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar