torsdag den 15. maj 2014

SMØRREBRØD MED HØNSESALAT


En sprød (hånd)mad med cremet hønsesalat får du her. 1-2-3 også har du med følgende ingredienser til 6-8 madder:

300-400 g kylling
400 g champignon
1 lille rødløg
Et par skiver agurk
2 dl skyr
1 spsk sennep
1 spsk honning
Skal og saft fra citron
1 spsk soya
Olie til stegning
Salt, peber
En dusk krydderurter - her brugte jeg purløg og dild
6-8 radiser
6-8 skiver rugbrød

Du kan fint bruge rester af stegt eller bagt kylling, men her startede jeg med at koge to kyllingebryster i saltet vand i ti minutter og lod det trække i det varme vand i endnu 10 minutter. Derefter trevlede jeg kødet og lod det køle af. Champignonerne renses og deles en gang eller to, steges kort i olie og soya på en pande og køler så af. Imens rører du dressingen sammen af skyr, sennep, honning, salt, peber og krydderurter og smager til med en lille smule saft og skal fra en citron. Nu vender du kyllingen, svampene, agurk, rødløg og dressing sammen, rister skiverne af rygbrød fint og snitter radiserne tyndt. Så samler du også kan solen og sommeren bare komme an!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar