tirsdag den 28. maj 2013

JORDENS NEMMESTE TOMATSUPPE


Jeg er tosset med supper, og her er et bud på endnu en, som er vanvittig enkel og smager helt vildt skønt. Tilmed er tomaterne propfulde af sødme og smag lige nu.

1,5 kg tomater skåret ud i både
2 løg (her et rødløg og et almindeligt løg)
1 lille hvidløg (mindre kan gøre det, men jeg elsker, at hvidløget kan smages og ved bagningen forsvinder hvidløgets skarphed)
2-3 gulerødder
3-4 spsk olivenolie
10-12 timianstilke og et par rosmarinstilke
3 tsk sukker
Salt og peber


Alle ingredienser fyldes i et ildfast fad eller en bradepande, kommes ind i en brandvarm ovn på 200 grader og bliver der i cirka 50 minutter. Derefter fiskes timian- og rosmarinkviste op, og det hele blendes og varmes op sådan suppen kan serveres rygende varm med en klat fromage frais/creme frais og et skvæt olivenolie. Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar