torsdag den 22. august 2013
BLOMMECHUTNEY
Da jeg den anden dag var på besøg hos min farmor, kom naboen forbi med kilovis af blommer. Her er hvad jeg stillede op med den pose, jeg fik med hjem.
Ca. 1 kg. blommer
2 rødløg
1 stort æble
2 mellemstyrke chilier
1/2 dl æbleeddike
1 spsk sukker
1 lille kanelstang
1 stjerneanis
1 tsk rød melantin
Peber
Blommerne halveres og løg, æble og chili finthakkes - herefter mødes alle ingredienserne i en gryde, hygger sig på blusset i 20 minutter inden det mødes med rød melantin, forbliver over varmen i 5 minutter også er din chutney færdig og skal blot på et skoldet glas. Den smager helt sikkert fremragende til gryderetter, ost og som krydret tilbehør til kød. Sæt i gang!
Etiketter:
SYLT
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar