Jeg startede med at svitse en mellemstor rød chili og 4-5 fed hvidløg i 2 spsk. olie.
Fra starten af tog jeg også 3-4 store håndfulde frosne bønner og hældte kogende vand over til det dækker bønnerne.
Retten er egentlig vegetarisk, men jeg havde lidt kylling, som jeg marinerede i soja, sesam, citron og olie.
Når hvidløg og chili har taget lidt farve, kommer løg, rødløg først i wokken til de er er klare hvorefter gulerødder og broccoli steges med.
Lad det stå at simre og kom til sidst rød peber og squash i. Til allersidst smages wokken til med salt, peber, soya og vendes med sesam eller mandler.
Når bønnerne er optøede efter 10 minutter i vandet afdryppes de og danner bund i salaten, som også består af avokado og en dressing af lidt most avokado, sesam, soya, olie, vineddike, citron og honning.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar