lørdag den 31. januar 2015

KOKOSMAKRONER MED MANDLER OG APPELSIN


Kokosmakroner. Lige dem her afviger fra de klassiske, fordi her har der er mandler indeni og udenpå, kokosmelen er ristet også har jeg givet dem lidt lækkerhed fra en appelsin. Her har du opskriften på 9 store kokosmakroner.

2 æg
200 kokosmel
50 g mandler
120 g sukker
Saft og skal fra 1/2 økologisk appelsin
Et nip salt
60 g mandelsplitter
150 g mørk chokolade

Først rister du de hele mandler på en pande og hakker dem derefter groft. Dernæst rister du kokosmelen til det bliver gyldent, og nu rører du alle ingredienserne pånær mandelsplitter og chokolade sammen. Sæt massen på køl i kort tid inden du former toppe med en ske, der derefter rulles i mandelsplitter og bages i 12-15 minutter ved 180 grader til de er gyldne. Køl dem af, smelt mørk chokolade over vandbad, køl igen og nyd. Værsgo - tag en bid'!



1 kommentar:

  1. Mmm de ser godt nok gode ud :) Dem må jeg da prøve..

    Mvh Tina Westergaard
    http://www.madformadelskere.dk/

    SvarSlet