søndag den 5. oktober 2014

SPRØDE GRÆSKARFRITTER

Jeg elsker efterår, og hokaidogræskaret er et af mine absolutte grøntsagsfavoritter. Når de som her bages som sprøde fritter, er det helt perfekt. Denne opskrift svarer til tilbehør til 3-4 eller som snacks til en mindre flok. :-)

1 mellemstort hokaido
2 spsk hvedemel
2 spsk olivenolie
1 tsk paprika
1 tsk tørret rosmarin
1 tsk timian
Salt og peber

Hokaidoen vaskes, frigøres fra kernerne og skæres ud i mindre stykker. Herefter mødes græskar med olie, mel og krydderier i en plastikpose og rystes til det er godt fordelt. Nu fordeles stykkerne af græskar på en bageplade i et lag, og bages i en ovn på 200 grader i cirka 30-40 minutter. Når stykkerne er blevet crispy på overfladen, vendes de og får det sidste varme på den anden side. Også serverer du dem meget gerne straks. God fornøejelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar