fredag den 16. august 2013

SPRØDE, SPICY LAKSERULLER


To stykker varmrøget laks og køleskabet fuld af grøntsager. Her er, hvad det blev til.

Til to personer:

Cirka 15-20 stykker rispapir udblødt i iskoldt vand
2 stykker plukket varmrøget laks
1/2 agurk skåret i stave
1 lille eller en halv squash skåret i stave
1 rødløg
1/2 broccoli, blancheret og skåret fint
1/2 spidskål skåret fint
2 håndfulde frisk spinat
1 lille æble
1 håndfuld basilikumblade

Når jeg spiser friske forårsruller, laver hver sine egne ruller ved bordet, så alle grøntsagerne skylles, skæres og smides på bordet på fade sammen med en skål med isvand, laks og en dressing lavet af chilisovs (ikke sur/sød), citron, olie, honning, salt og peber. Også er det blot at udbløde rispapiret undervejs ved bordet, fylde i og op og rulle derudaf. Du kan naturligvis til enhver tid udskifte grøntsagerne med andre af dine favoritter ligesom du kan fylde dem op med andet røget laks, andre fisk eller skaldyr. Tjuhej!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar