onsdag den 15. maj 2013

RØD SUPPE MED FENNIKEL, KÅL OG KYLLING


Suppen til to personer kan du bikse sammen på tyve minutter, den er smækfuld af velsmag, så det er bare se at komme i gang med at dumpe alle ingredienserne i en gryde i denne rækkefølge:

4 fed hvidløg
1 tsk af hver; cayennepeber, røget paprika (kan erstattes med chili og alm/sød paprika), tørret oregano og tørret basilikum
1 rødløg
1 fennikel
2 håndfulde (cirka 150 g) hvidkål
400 g tomater, halverede
Ca. 1/5 l bouillon/fond
200-300 g kylling skåret i strimler
Salt og peber

Suppen simrer nu i ti minutter til kyllingen er kogt færdig i suppen. Til sidst hakkes en håndfuld basilikum i suppen og et par friske tomater dumpes i gryden inden den serveres med frisk basilikum, parmasan og ekstra sort peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar