onsdag den 24. april 2013

GRØNTSAGSSUPPE MED BØNNER OG KÅL


Denne suppe er en af originalerne i mit køkken fordi den er strutter af sundhed, er propfuld af velsmag også er den en ven i nøden, hvis bukserne begynder at stramme lidt. I en stor portion består den af:

2 spsk olie
6-8 fed hvidløg
1 spsk chili
1 spsk oregano
2-3 løg 
4-6 gulerødder
1/2 knoldselleri
1/4 hvidkål
2 dåser røde kidneybønner
3 dåser hakkede tomater
1/2 dl vin (både rød og hvid dur)
Vand
Fond eller god bouillion
Salt, peber og sukker

Grøntsagerne skæres i små stykker og efter hvidløg, løg og krydderier er stegt af, tilsættes de lidt efter lidt. Herefter føjes de restende ingredienser til suppen, den smages til og koges igennem. Inden servering får suppen et skud persille, et klat fromage frais og parmasan. Det er nemt - værsgo'!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar